spin

П’ять років центр зимових видів спорту у мальовничому містечку Богуслав виховує майбутніх чемпіонів і гостинно зустрічає відомих в Україні та світі спортсменів

П’ять років центр зимових видів спорту у мальовничому містечку Богуслав виховує майбутніх чемпіонів і гостинно зустрічає відомих в Україні та світі спортсменів.

Історія Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй» розпочалася 24 грудня 2012 року, коли відбулося урочисте підписання інвестиційного договору між Оператором державних лотерей «М.С.Л.» і Київською обласною державною адміністрацією про розбудову в Київській області центру зимових видів спорту.

І от, наприкінці грудня, у «Льодограї» знову свято спорту, свято зими, свято дитячих посмішок.

Гості центру побачили виступи юних фігуристів, учасників та неодноразових переможців всеукраїнських і міжнародних змагань. Вихованці Школи хокею з шайбою продемонстрували свої досягнення в «Естафеті вмінь» та хокейному матчі між дитячою збірною командою «Шершні» та збірною командою батьків.

За значні успіхи та спортивні здобутки вихованців «Льодограю» Школа фігурного катання на ковзанах та Школа хокею з шайбою отримали сертифікати на 30 000 гривень від оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Компанія «М.С.Л.» створила свято і для найменшеньких, і для дорослих гостей «Льодограю».

Новорічні розваги, конкурси, вікторини та призи очікували дітлахів. Справжню зимову казку створили студенти Богуславського гуманітарного коледжу імені І.С. Нечуя-Левицького, які займаються у Студії дитячих аніматорів під керівництвом Тетяни Романівни Лисенко.

Дорослих гостей льодової арени очікував  розіграш безкоштовної лотереї. Чотири сім`ї виграли цінні подарунки!

Репортаж про подію дивіться на Lyodogray – YouTube