spin

Для зручності та економії часу відвідувачам льодової арени пропонується новий сервіс: дистанційний запис на вільні катання

Універсальний навчально-тренувальний центр «Льодограй» давно став улюбленим місцем сімейного відпочинку жителів нашого міста і регіону, місцем де полюбляють проводити свій час цілими класами школярі не тільки Богуслава, а й Миронівки, Маслівки, Лисянки, Таращі, Корсуня…

Команда «Льодограю» намагається все робити для комфорту, позитивного настрою та яскравих вражень гостей центру. Так з квітня цього року до послуг самих маленьких ковзанярів, тих, хто робить перші кроки на льоду, пропонуються безпечні та надійні «Помічники»

А в липні підготовлено ще одну новинку – дистанційний запис на вільні катання.

З 12.07.2019 на сайті богуславської льодової арени впроваджено фунціонал, що дозволить любителям покататися на ковзанах значно економити свій час та покращить якість обслуговування, відкрито запис на вільні катання в автоматичному режимі.

Відвідувачі сайту, дуже просто і не витрачаючи багато часу, зможуть зарезервувати місця на вільні катання в зручний день та час. З покроковою інструкцією запису можна ознайомитись в меню сайту «Вільні катання».

Кожен, хто у формі запису надасть свою електронну адресу, отримає повідомлення про резервування бажаної кількості місць на вільне катання в обрані дату та час.

Нагадаємо, що розклад вільних катань складається на тиждень та оновлюється щопонеділка.

Крім того відвідувачі сайту зможуть відстежувати наповненість групи (вільні катання відбуваються за наявності групи не менше 20 осіб) та записатись на той час, на який група збирається.

Також у розкладі можна буде побачити скасування вільних катань за технічних причин: у відповідній клітині розкладу з’явиться надпис «скасовано». Тому просимо наших гостей переглядати розклад на сайті безпосередньо перед виїздом до льодової арени.

Можна сказати, що цей функціонал є ексклюзивним, його було розроблено за нашим замовленням, інші льодові арени України не пропонують таку послугу своїм відвідувачам. Можливість дистанційного запису на вільні катання особливо буде корисна тим нашим гостям, які приїздять здалеку, адже географія відвідувачів богуславської льодової арени досить широка.

Сподіваємося, що наша новинка сприятиме тому, що до активного відпочинку все більше будуть залучатися діти, молодь, сім`ї. Адже такий відпочинок – це не тільки оздоровлення, а й зміцнення стосунків завдяки спільним емоціям, завдяки створенню нової сімейної традиції!

Тож, запрошуємо: Завітайте до «Льодограю»!