spin

На богуславському льоду відбувся навчально-тренувальний збір молодіжної збірної команди України з хокею з шайбою

В минулому сезоні молодіжна збірна України з хокею з шайбою виграла Чемпіонат світу в Дивізіоні 1В, завдяки чому підвищилася в класі. Змагання проходили в київському Палаці спорту. В фіналі наша збірна зустрілася з командою з Румунії. Матч закінчився з рахунком 6:0 на користь українців.
Головним тренером збірної влітку призначено Олега Ігнатьєва, який і вивів збірну в дивізіон ІА. Анатолій Брезвін, президент Федерації хокею України: «Логіка такого призначення цілком зрозуміла. Олег Васильович працював з цими гравцями на рівні U 18 і в сезоні 2017-2018 років досяг високого результату. Сподіваємося, що з цим же поколінням гравців Олег Ігнатьєв доб’ється успіху і на рівні молодіжних збірних».
Затверджений Федерацією хокею України розширений список кандидатів до складу молодіжної збірної (U20) складається з 33 спортсменів, які виступають як в українських клубах, так і за кордоном. До списку протягом сезону можуть вноситися зміни та доповнення.
Розширений список кандидатів до складу молодіжної збірної України:
воротарі: Владислав Гурко, Артур Оґанджанян (США), Микита Петленко, Дмитро Сердюк, Максим Сулютін;
оборонці: Данило Бабчук, Кирило Будько, Михайло Васильєв, Олександр Горлушко, Богдан Грицюк, Данило Козачук (Словаччина), Микита Кругляков, Сергій Логач, Микита Савицький, Олександр Фірсов;
нападники: Дмитро Даниленко, Рінат Дурдиєв, Данило Дуюн, Гліб Кривошапкін, Кирило Ланін, Микита Лесников, Артем Матейченко (США), Данило Мороз (США), Фелікс Морозов (Канада), Олександр Пересунько (США), Богдан Середницький (Словаччина), Олексій Сиротенко, Богдан Ступак (Австрія), Дмитро Халін, Дмитро Чорний, Єгор Шах, Ігор Шевченко (Словаччина), Артем Шиманський
(в дужках вказані країни, клуби яких представляють гравці, котрі виступають за кордоном).
У «Льодограї» молодіжна збірна тренувалась водночас з національною жіночою збірною командою України з хокею з шайбою. Сюжет про збірні та інтерв’ю з Олегом Ігнатьєвим можете переглянути на Lyodogray-youtube.

За матеріалами офіційного сайту Федерації хокею України