spin

Придніпровська хокейна ліга на арені УНТЦ “Льодограй”

27-28 жовтня на арені універсально навчально-тренувального центру “Льодограй”, який побудував оператор державних лотерей МСЛ, відбувся фінальний етап другого туру Придніпровської хокейної ліги. На арені змагалися команди з Одеси ( “Морськи Вовки”), Кременчуга (“Кременчук”) , Києва (“Торнадо”), Луцька (“Спарта”) і з Богуслава (“Шершні”). Головна мета ліги – підготовка дитячих команд 2007 року народження до майбутніх офіційних чемпіонатів.  Варто зазначити, що минулого року змагання Придніпровської хокейної ліги відбувались також на території УНТЦ «Льодограй», адже на сьогоднішній день – ця арена одна з небагатьох, яка відповідає всім вимогам для проведення змагань та тренувань різного рівня.

За результатами проведення змагань, перше місце здобула команда з міста Богуслава. За результатами зустрічей вони на шостому місці.

Друге місце отримала команда з Одеси, в турнірній таблиці вони четверті.

Третє місце посіла команда з Києва. В загальному заліку 7 місце.

Коментуючи результати ПХЛ, головний тренер команди “Шершні” Матвійчук Олександр зазначив, що команда показала красивий, злагоджений, комбінаційний хокей, а також виразив надію, що надалі хлопці триматимуть цю високу планку.

Відвідати змагання мали змогу усі бажаючі, адже вхід був безкоштовним. Підтримати учасників змагань прийшли не тільки їх батьки та рідні, а й пересічні жителі міста. Турнір пройшов на високому професійному рівні.

УНТЦ“Льодограй” та компанія державних лотерей МСЛ бажають спортсменам подальших перемог.