spin

У рамках знайомства з Богуславщиною 19 липня 2017 року голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган відвідав Універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй», який є соціальним проектом оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Високопосадовця супроводжували начальник управління фізичної культури і спорту КОДА Сергій Тимофєєв, голова Богуславської районної державної адміністрації Ірина Старенька та інші офіційні особи.

Гості з цікавістю проінспектували одну з найкращих льодових арен країни та дізнались про її історію. Збудована за кошти від лотерей та відкрита в листопаді 2014 року, вона стала одним із найуспішніших прикладів підтримки спорту в Україні.

На міні-брифінгу для журналістів пан Горган зазначив: «Льодограй» – прекрасний приклад державного та приватного партнерства. Коли комплекс, який споруджено за кошти інвестора, сьогодні дає цілому Богуславському району та багатьом населеним пунктам інших районів фактично можливість цінного й змістовного дозвілля для молоді та не тільки для неї. Ми маємо приклад, який можна мультиплікувати по всій області. Я впевнений, таких арен льодовихповинно бути 10 тільки у межах Київщини».

УНТЦ «Льодограй» збудований компанією «М.С.Л.» у рамках власної соціальної відповідальності за кошти, отримані від продажу лотерейних білетів. По суті, до будівництва та відкриття льодової арени в Богуславі доклався кожен українець, який грав у «Лото-Забаву», «Мегалот» та інші лотереї «М.С.Л.». Будівництво таких об`єктів – це інвестиції в майбутнє України, вважають як представники влади, так і меценати. З цього приводу директор з маркетингу «М.С.Л.» Павло Вайсеро підкреслив: «Це має бути філософією бізнеса, розумінням усередині кожної організації. Тут нав’язати, заставити – неможливо. Для нас, компанії «М.С.Л.», як лотерейного оператора – це частина філософії. Адже лотереї усього світу підтримують соціальний розвиток суспільства».

У Богуславі свою майстерність відточують близько 250 дітей, проводяться регіональні, національні та міжнародні змагання з фігурного катання та хокею. Лише за один сезон 2016-2017 майже 50 вихованців «Льодограю» стали призерами різноманітних турнірів. Робота навчально-тренувального центру не зупиняється навіть зараз. На літні збори сюди приїжджають не тільки з України, але і з-за кордону. Завдяки плідній співпраці приватного та державного секторів, сотні дітей наразі мають реальну можливість отримати квиток у здорове та успішне майбутнє.