spin

До Богуслава завітала нова делегація аж з самого Дубаю. Юних фігуристів привезла до України наша землячка, Олена Бойко, яка нині працює в Арабських Еміратах. Цьогоріч у неї дуже строката команда , адже пані Олена тренує спортсменів з різних країн.

Тож сьогодні на «Льодограї» відточують майстерність представники Бельгії, Естонії, Хорватії. Франції, Польщі, Австрії, Великобританії, Австралії, Канади, Ірану, Лівану та Еміратів.

Олена Бойко приїздить до Богуслава вже третє літо. Звичайно, ми поцікавились, чому ж пані Олена, з безлічі пропозицій, вже вкотре обирає саме «Льодограй»?

«Нам дуже подобається місцева природа, тут прекрасний льодовий майданчик , умови для спортсменів чудові і саме місце розташування, на мій погляд, сприяє поліпшенню майстерності. Зрештою, що я вам розказую – ви ж самі все бачите», – посміхається пані Олена.

Так, важко не погодитись, адже «Льодограй» зустрічає своїх гостей як найближчу рідню. А умови для тренувань тут і справді відповідають усім сучасним вимогам. До того ж, спортсмени завжди мають нагоду отримати психологічне розвантаження біля порогів прекрасної Росі, насолодитись пахощами лугових трав та поласувати домашніми стравами, які так вправно для них готують на базі відпочинку.

У цьому випадку «Льодограй» є прекрасним рекламним об’єктом, який пропагує все найкраще, чим багата Україна. Гості з різних країн і континентів запам’ятають Богуславський льодовий палац на все життя.