spin
23 грудня на льодовій арені “Каток” в м. Київ пройшов Х тур Відкритого чемпіонату Києва з хокею з шайбою серед юнаків 2007 року народження. Мета турніру - популяризація хокею з шайбою, розвиток дитячого хокею в Україні та залучення дітей до занять спортом,

23 грудня на льодовій арені “Каток” в м. Київ пройшов Х тур Відкритого чемпіонату Києва з хокею з шайбою серед юнаків 2007 року народження. Мета турніру популяризація хокею з шайбою, розвиток дитячого хокею в Україні та залучення дітей до занять спортом, і організації їх дозвілля.

Матч відбувся між командами ХК “Київ (Київ) та “Шершні” (Богуслав). Рахунок гри 0:9 на користь команди з Богуслава. За підсумками “Шершні” є лідерами чемпіонату, а ХК “Київ” на четвертому місці. Наступну гру богуславська команда зіграє вже у новому 2018 році, на арені УНТЦ “Льодограй” , що є соціальним проектом “ М.С.Л”, де зустрінеться з київською командою “Атек”.

Батьки та вболівальники, які не змогли приїхати на матч, мали можливість спостерігати гру через онлайн трансляцію.

Оператор державним лотерей “М.С.Л” вітає юних спортсменів з новорічними святами та бажає спортивних досягнень в Новому 2018 році!