spin

11 травня в Універсальному навчально-тренувальному центрі «Льодограй» відбулось урочисте завершення спортивного сезону 2016-2017.

У фойє льодового палацу зібралися вихованці шкіл фігурного катання та хокею, їх тренери, батьки, завідувач сектору спорту Богуславської РДА Анатолій Даниленко та директор з маркетингу оператора державних лотерей «М.С.Л.» Павло Вайсеро, щоб підвести результати та нагородити найкращих спортсменів, які проявили себе на різноманітних змаганнях.

Окремо варто зазначити, що за цей спортивний сезон у невеличкому за населенням містечку Богуслав призерами у різноманітних змаганнях з фігурного катання та хокею загалом стали майже 50 юних спортсменів. Це надзвичайний показник, адже більшість з них, ставши на ковзани всього 3 роки тому, займають перші другі та треті місця на численних змаганнях, посуваючи на задній план спортсменів з міст-мільйонників, які вперше вдягають ковзани вже у віці 3 років.

Особливої нагороди удостоїлися 20 спортсменів (10 фігуристів та 10 хокеїстів). Кожен з них отримав нагороду від оператора державних лотерей «М.С.Л.». Окрім офіційної подяки та солодкого презенту кожному з 20 найкращих подарували оздоровчий відпочинок у дитячому оздоровчому санаторії «Чайка».

«Підтримка здорової нації є традицією для лотерейних операторів з європейськими цінностями, – відмітив у своєму виступі Павло Вайсеро. – Це благодійна підтримка як спорту, так і кінематографу, культури тощо. Це наша філософська соціальна складова бізнесу. Саме тому, побудувавши цей льодовий палац, ми також узяли на себе зобов’язання у вигляді підтримки його функціонування протягом 10 років. Тому результати секцій хокею та фігурного катання, їх здобутки – це, певною мірою, також здобуток не тільки громади, але й всіх гравців лотерей, які фактично, граючи в лотерею, підтримують дитячий спорт».

Після всіх офіційних урочистостей гостей розважали вихованці театру «Орфей», юні танцюристи, співаки та організатори флеш-мобів.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» ще раз вітає юних спортсменів, їх батьків, висловлює подяку тренерам за їх важку працю та із нетерпінням очікує на нові досягнення від своїх підопічних у новому спортивному сезоні.