spin

21 та 22 грудня відбулись чергові матчі Чемпіонату України з хокею з шайбою: зустрілись «Шершні 2006» і «Динамо 2006»

21 та 22 грудня 2019 року на арені «Льодограй» відбулись матчі Всеукраїнських змагань з хокею з шайбою серед юнаків 2006 року народження. Зустрічались команди «Шершні» (м.Богуслав, тренери Яковенко О.О., Толкунов Д.М.) і «Динамо» (м.Дніпро, тренери Остяков М.А., Лубнін С.М.).

Після запеклої боротьби двобої завершились поразкою богуславської команди.

Тренери «Шершнів» вважають головною причиною недостатніх результатів – психологічну кризу. Значний вплив на дух гравців спричинив вихід з команди на початку сезону двох її лідерів –  Руслана Тучина та Богдана Трущенка. Внаслідок цього страждає дисципліна, а команда виходить на лід незібраною.

Тренери планують активніше працювати над вирішенням цієї проблеми, виховувати у юних хокеїстів «психологію переможця» і прагнення битись, посилити тренування, зокрема і «на землі».

«Необхідно змінювати мотивацію, у чому велику роль відіграє сім`я. Юні хокеїсти не мають пропускати тренування, щоб, як пишуть батьки, «відпочити». – наголошують тренери команди «Шершні». – Дисципліна залежить від настанов батьків у більшій мірі. Разом з батьками ми маємо працювати «в унісон».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» і навчально-тренувальний центр «Льодограй» бажають «Шершням 2006» відновити свій «хокейний» характер та командний дух і успішно провести наступні ігри!

Розклад змагань дивіться на сайті льодової арени в меню «Новини»: https://lodograj.ua/rozklad-zmagan/