spin

Всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету України «Олімпійське лелеченя»

18 травня 2019 року на базі дитячого оздоровчого санаторію «Чайка» відбулась фінальна частина обласного заходу «Олімпійське лелеченя – 2019». Серед п’ятнадцяти шкільних команд Київщини, що пройшли відбір через обласні зональні змагання, визначалась краща команда, що представлятиме Київську область на Всеукраїнському етапі.

Програма заходу складалась з презентації команд, олімпійської вікторини, великої естафети та змагань з волейболу.

На спортивне свято було запрошено і вихованців «Льодограю», юних хокеїстів та фігуристів, які показали в сезоні 2018/2019 найкращі результати:

Висотенко Максим, Вільгань Артем, Вільгань Юліана, Воліченко Антон, Демченко Даніл, Запорізька Аня, Запорізький Владислав, Імедашвілі Лука, Кальсін Артем, Капуста Артем, Климчук Артем, Коваленко Денис, Кубець Рустам, Онищенко Аліна, Середович Яків, Сіра Мілана, Сірий Назар, Соседка Тимур, Терзі Артем, Товкач Юліан, Фелді Марина, Харченко Матвій.

Нагадаємо, що проект «Олімпійське лелеченя» проводиться вже вдев’яте і серед юнаків та дівчат віком 12-14 років з метою їх залучення до активних занять фізичною культурою і спортом, формування уявлення про олімпійський рух, популяризації здорового способу життя.